Sju goda skäl till att inte ta med barnen till affären

-> Du behöver inte argumentera emot att vi verkligen behöver en leksak/serietidning/godispåse/vadsomhelstbarajagfårnåt.

-> Du behöver inte ha med ett badlakan för att torka av allt som bebisen har passat på att slicka på på vägen.

-> Du slipper diskussionen om att den lilla vagnen är mycket mycket bättre, för vi får visst plats med en månads matvaror i den vagnen och barnet tänker minsann köra den själv heeela tiden.

->
Du slipper därmed även att köra det lilla, överfulla vagnf-nskapet när barnet har tröttnat, samt bära det lilla minsta barnet som naturligtvis inte får plats i en liten meningslös 40x20 centimetersvagn.

-> Du behöver inte skämmas och be om ursäkt för att barnet far runt och inspekterar, ifrågasätter och bedömmer andras inköp. Eller för att det andra barnet slickar på folk som går förbi. ("Hehe. Ojdå. Sådärja, jag ska bara ta handduken och torka av dig lite här ja. Ursäkta mig, hon ska nog ha tänder.Hehe")

-> Du får välja själv vad du vill köpa och slipper överraskningar i form av fräsiga, färgglada förpackningar som någon har fifflat ner i vagnen medan en annan någon distraherade mamman.

-> När du ska betala så slipper du sätta upp det stora barnet på vågen och betala lösviktsgodispris för allt över tjugo kilo.







Tyck nåt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0