Förbannade skit-landsting!





"Hej mormor, det är Melvin. Jag o mamma har tagit spruta nu. Nä, jag skrek inte, men mamma skrek som sjöööön"
Obs! det är en lögn! Jag skrek inte alls.

Möjligtvis kan han ha uppfattat nån harang om systemet. Jag är inte helt imponerad över hur de här vaccinationerna har skötts. Det är ju så typiskt svenskt att det ska gå såhär jävla segt, och det är ju så frustrerande!
För det första: Varför börjar man inte med att vaccinera alla ungar, de stora smittspridarna, i skolorna och förskolorna, istället för att trycka in hela familjerna på vårdcentralen?
För det andra: Vad är det som ska ta sån jävla tid?? Om vi nu ändå har bestämt oss för en massvaccination, kan vi snabba på lite tack, så kanske man kan ha nån nytta av sprutan istället för att hela Sveriges befolkning ska behöva insjukna i influensan medans vården pillar navelludd och "inväntar vaccinleverans". Jamen vilken klassiker, att skylla på leverantören. Visste vi om att vi hade en influensa på intågande? Jaså?! Men beställ vaccin tidigare då för fan!! Och ta inte en veckas UPPEHÅLL i vaccinationerna när epidemin redan är i full gång!
Och sist ut: Vadå tis-tors 17-19? Vilket smartass trodde att det skulle fungera utan kaos, hysteri och upplopp i korridorerna? Förmodligen någon som 1) inte har varit på vårdcentralen och därmed gravt misslyckats i uppskattningen av hur stor yta det rör sig om. och 2) Gjort en rejäl felberäkning på hur många familjer det bor i kommunen där någon av familjemedlemmarna är mellan 18-30 år.

Sådärja, landstinget Jönköpings län, där fick ni er en känga. Varsågod, hoppas den smakar.







Tyck nåt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0