Öppet brev till Brösten

Goaste tvillingmamman Jullans väl valda ord om amning kunde inte kommit med bättre timing för min del, nu får det vara färdigtuttat för unga fröken Strid, och med anledning av den kommer här ett

Öppet brev till BrÖsten.

Kära Medarbetare,

Det har varit en turbulent tid i organisationen, och med anledning av det kommer er tidsbegränsade tjänst att komprimeras till deltid med omedelbar verkan, för att inom kort upphöra helt.
Bakgrunden till detta är komplex. Bland annat har vi de senaste månaderna haft en hel del konflikter, inte minst i avdelningen Hormoner, vilken är en underfunktion till er. Hormonernas fackförbund Hormofuck har utlyst vild strejk och kräver en omedelbar omorganisation för att kunna effektivisera sitt arbete.
Detta var naturligtvis inget lätt beslut att ta, då ni har tjänat plikttroget och utfört ett mycket viktigt arbete under er tid hos oss, men för att en organisation ska kunna fungera tillfredsställande krävs att samtliga divisioner harmoniserar med varandra och har ett tätt samarbete. Så har inte varit fallet hos oss, och det är beklagligt att ni Bröst måste bli de som får ta den stora smällen då det egentligen brister i andra delar. Det finns emellertid inget utrymme för att avskeda Hormonerna i nuläget, och vi finner ingen annan utväg än den nu valda.

Som tack för trogen tjänst följer ett väl tilltaget avgångsvederlag, som gör att ni nu kan dra er tillbaka som friherrar.








Tyck nåt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0