Dagens: Ugnspannkaka med spenat.

Den blev löjligt god! Familjens finsmakare hade dock bestämt sig för att det där tänkte han minsann inte äta, utan beställde in en tallrik yoghurt istället.

Här är i alla fall receptet:

Ugnspannkaka med spenat och ost.

2.5 dl vetemjöl
0.5 tsk salt
3 st ägg
5 dl mjölk
150 g spenat
2 st rårivna potatisar
2 dl riven ost
0.5 tsk peppar

Ja, ni fattar säkert vad som ska göras. Se till att formen inte är för liten, för om den blir för tjock så blir den inte riktigt genombakad.
225 grader, nedre delen av ugnen cirkus 20-25 minuter tills pannkakan har stannat.
Gott gott gott, om man är över 4 år.






Tyck nåt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0